luni, 4 octombrie 2010

REMEDII NATURALE PENTRU COLICI

Orice părinte al cărui copil a suferit de colici poate să vă spuna că problema colicilor este una dintre cele mai chinuitoare experiente avute vreodata. Nimic nu este mai rău decât a vedea un copil în durere şi a nu putea să il ajuti cu ceva. Găsirea tratomentului pentru colici devine o prioritate de top. Există mai multe căi de atac impotriva colicilor care pot veni ca un ajutor pentru copilul dumneavoastra. Fiecare copil este unic şi poate răspunde numai la unele sau o combinaţie de remedii de colici. Din păcate, părinţii stiu numai tehnici si metode vechi de lupta contra colicilor care de multe ori nu dau rezultate. Un lucru este sigur, zilele de aşteptare sunt de mult apuse pentru cei care vor sa gaseasca un raspuns. Nu este nevoie să sufere inutil, împreună cu copilul. Dacă aţi încercat toate tehnicile de alimentare corectă şi copilul încă plânge, încercaţi următoarea listă de cele mai eficiente căi de atac disponibile:

1. Muzică - sunet - leagăn tradiţionale, muzică clasică compusă pentru sugari şi bătăile inimii / CD-uri cu cântecele sunt remedii foarte populare externe care relaxeaza multi copii care sufera de colici. Puteţi găsi unele foarte bune pe net.Unii parinti au avut un mare succes prin plasarea copilului în scaunul de masina pe partea de sus a masinii de spalat sau a aspiratorului. Un sunet shhhhhhhing blând în ureche poate lucra ca o magie, aşa cum se poate şopti la urechia bebelusului diferite cintecele de leagan.

2. Dieta - bebelusii alaptati la piept pot suferii de dureri de burtica si datorita alimentatiei mamei.Mamele de bebelusii alaptati trebuie sa acorde o importanta deosebita dietei lor pentru a se asigura ca bebelusii nu au reactii negative la anumite alimente. Încercaţi eliminarea alimentelor care considerati ca i-ar face rau copilului pentru o saptamina siurmariti daca exista semne de ameliorare a durerilor.Alimente nerecomandate: lactate, ciocolata, cofeina, alimente producătoare de gaz natural cum ar fi broccoli, conopida, varza, ceapa, ardei, pepeni, rosii , citrice, fasole şi alune.

3. Apa - Asiguraţi-vă că ca apa pe care o folositi la alimentarea bebelusului este naturala si verificati ingredientele inainte de cumparare. Mulţi susţin ca apa este naturala dar de multe ori contine ingrediente artificiale si conservanti. Sugarii cu siguranta nu au nevoie de aceste substante iritante. Unele ape nu sunt foarte utile. Există o apa nouă, foarte eficienta şi sigura , pe care puteţi achiziţiona din unele farmacii.

4. Cald Aromaterapie Baie - Masaj - Se adaugă câteva picături de ulei de masaj pentru sugari la o baie caldă şi urmaţi un masaj linistitor in zona burticai pentru a elibera gazele prinse in capcana si care provoaca durere. Puteţi cerceta anumite tehnici de masaj pentru copii pe net sau puteti cumpara o carte cu aceasta tema.Ceva bun pentru a încerca este arta practica de masaj pentru bebelusi de Peter Walker. Poti cumpara musetel si uleiuri de masaj ,fenicul, concepute special pentru masaj la bebelusi.. Există, de asemenea, un popular instrument de masaj pentru copil,numit Snukkles , care poate lucra bine pentru tine.

5. Scutece - Bebelusii sunt de multe ori alinati atunci cind sunt infasati sau sunt tinuti la pieptul unui parinte , deoarece acestea amintesc de confort şi siguranţă ca si in burtica mamei. Nou-nascutii sunt calmati si prin infasare cu scutece moi,frumos mirositoare,elastice si curate. Tehnici de infasare si de pliere a scutecului puteti gasi pe net sau puteti cumpara o carte sau reviste de profil.o mamica model trebuie sa citeasca mult si sa se documenteze despre metodele moderne de crestere a copilului.

6. Miscarea - Plimbarea, balansarea şi mişcarea sunt foarte reconfortante pentru majoritatea sugarilor. Un scaun transformat in balansoar poate fi tot ce trebuie. Unii părinţi au constientizat ca bebele adoarme cind este plimbat cu caruciorul sau cind este in masina.se poate plimba copilul pe brate cu mina sub abdomen si se aplica o presiune usoara pe burtica.Aceasta pozitie este cea mai recomandata pentru colici. Multi bebelusi adora să fie în aer liber. Aproape toti copiii iubesc leagănele.
      Încercaţi o combinaţie a celor de mai sus pentru a vedea ce ajută la calmarea copilul .

Un comentariu: